ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μυσταγωγική συναυλία που έδωσε τον Ιούλιο στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου ο Λεωνίδας Καβάκος με έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ θα προβάλλει από σήμερα στις 5 μ.μ. και για 48 ώρες το Ελληνικό Φεστιβάλ στο κανάλι του στο YouTube. Η προβολή εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο μεταδόσεων με συναυλίες και μουσικές παραστάσεις από το πρόγραμμα του 2020, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά η Ξένια Καλογεροπούλου αφηγείται διαδικτυακά τα παραμύθια της το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, θυμάται ξεχωριστές γιορτές της παιδικής της ηλικίας και εύχεται στους μικρούς της φίλους για το νέο έτος. Σκηνοθετεί ο Μάνος Καρατζογιάννης. Λεπτομέρειες στο dithepi.gr.

Η νέα δουλειά της χορευτικής ομάδας RootlessRoot με τίτλο «Stones & Bones» παρουσιάζεται για πρώτη φορά διαδικτυακά, στην κινηματογραφική εκδοχή της, την Πρωτοχρονιά στις 9 μ.μ. στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως τις 2 Ιανουαρίου. Περισσότερα στο onassis.org.

Τα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών παρουσιάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία της από τη Μόσχα με τίτλο «Grand waltz», που θα μεταδοθεί διαδικτυακά σήμερα στις 8 μ.μ. από το Christmas Theater Online. Το Σαββατοκύριακο η συναυλία θα είναι διαθέσιμη στις 4 μ.μ. και στις 8 μ.μ. και τις δύο ημέρες. Πληροφορίες και εισιτήρια στο christmastheater.gr.

Η πρωτοχρονιάτικη συναυλία με τίτλο «Grand waltz» θα μεταδοθεί διαδικτυακά σήμερα από το Christmas Theater Online.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή