ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη τους από κοινού διαδικτυακή συναυλία, με τίτλο «Pyjama Party», παρουσιάζουν σήμερα στις 9.30 μ.μ. ζωντανά, μέσω της πλατφόρμας της viva.gr, η Sugahspank! και ο Γιάννης Νιάρρος. Η τραγουδίστρια, γνωστή για τις ερμηνείες της από όλη την γκάμα της μαύρης μουσικής, και ο νεαρός ηθοποιός, που εσχάτως δοκιμάζει τις ικανότητές του στο πιάνο και στη φωνή, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με σόουλ, φανκ, τζαζ και μπλουζ μουσικές. Μαζί τους στα κρουστά ο Γιάννης Νικολετόπουλος. Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: 5 ευρώ.

Διαθέσιμη για επτά ημέρες θα είναι η συναυλία που παρουσίασε διαδικτυακά χθες η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου σε μουσική διεύθυνση του σερ Σάιμον Ρατλ και με τη συμμετοχή του σολίστ Λεωνίδα Καβάκου. Η συναυλία βιντεοσκοπήθηκε στις 7 Ιανουαρίου στην αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Λουκά στο Λονδίνο με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, ενόψει της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, και περιλαμβάνει το Κονσέρτο για βιολί του Aλμπαν Μπεργκ και την Ενάτη Συμφωνία του Φραντς Σούμπερτ. Λεπτομέρειες στη διαδικτυακή πλατφόρμα marquee.tv.

Νέα έργα σε χαρτί, πίνακες και κεραμικά, που επεκτείνουν τις αναζητήσεις του καλλιτέχνη γύρω από την ελληνική μυθολογία, την ιστορία της τέχνης, την εσωτερική διακόσμηση, τη μόδα και την αρχαιότητα, περιλαμβάνει η ατομική έκθεση «Figs and Honey and Sailing» του Βρετανού Λουκ Eντουαρντ Χολ, που παρουσιάζεται διαδικτυακά από την γκαλερί Breeder. Περισσότερα στη διεύθυνση thebreedersystem.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή