ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η βία κατά των γυναικών στην Ελλάδα του σήμερα: Φωτίζοντας όψεις ενός σκοτεινού ζητήματος» διοργανώνει τη Δευτέρα, στις 5 μ.μ., το Ιδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Μιλούν η υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια Μαρία Συρεγγέλα, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Μαρία Γαβουνέλη, η εισαγγελέας Ενδοοικογενειακής Βίας Αντωνία Γεωργίου, η βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για την Ιση Μεταχείριση Καλλιόπη Λυκοβαρδή κ.ά. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Ιδρύματος στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube. 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τη Βίλη Σωτηροπούλου, το πολιτικό έργο επιστημονικής φαντασίας «Το 3%», που παρουσιάστηκε τη σεζόν 2016-2017 στο θέατρο «Ειλισσός» και στο Φεστιβάλ του Οργανισμού Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, προβάλλεται μέχρι την Κυριακή, μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Η είσοδος για την παρακολούθηση μπορεί να γίνει από τις 8 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Το «Κοντσερτίνο για φλάουτο» της Σεσίλ Σαμινάντ, το «Τρίτο κοντσέρτο για βιολί» του Μότσαρτ και τη «Σουίτα από τη σκηνική μουσική του “Αμλετ”» του Σοστακόβιτς παρουσιάζει, στις 8.30 μ.μ., από το Μέγαρο Μουσικής η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Από ασυνήθιστα σε ανεκτίμητα έργα». Σολίστ, ο φλαουτίστας Μιχάλης Ραμός και ο βιολονίστας Απόλλων Γραμματικόπουλος. Διευθύνει ο Ρωμανός Παπάζογλου. Η συναυλία θα μεταδοθεί από το κανάλι της Ορχήστρας στο YouTube και τη σελίδα της στο Facebook. 

Με την εμφάνιση της ραπ κολεκτίβας ATH Kids στο Gagarin 205 συνεχίζεται αύριο, στις 9 μ.μ., η σειρά κινηματογραφημένων συναυλιών «Stages A/Live» του Ιδρύματος Ωνάση. Η συναυλία, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σαρρή, θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube. Special guest, η Μαρίνα Σάττι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή