ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την όγδοη φιλοσοφική «Νύχτα ιδεών», που φέτος επικεντρώνεται στη θεματική «Πλησίον», παρουσιάζει διαδικτυακά στις 6 μ.μ. το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Η εκδήλωση ξεκινά με νέους και νέες της Ελλάδας και της Τουρκίας που μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τον εγκλεισμό, ενώ ακολουθούν συζητήσεις με τον πρόεδρο του τηλεοπτικού σταθμού Arte Μπρινό Πατινό, τη φιλόσοφο Μπαρμπαρά Κασέν κ.ά. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Αρχιμανδρίτης. Περισσότερα στο ifg.gr.

Για το νέο του βιβλίο «Και εγένετο εσπέρα και εγένετο πρωί» (εκδ. Bell/Χαρλένικ Ελλάς), θα μιλήσει σήμερα στις 7 μ.μ. ο συγγραφέας Κεν Φόλετ σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν τα καταστήματα Public μέσω YouTube και Facebook. Το βιβλίο διαδραματίζεται στην Ευρώπη στα τέλη του πρώιμου Μεσαίωνα και παρακολουθεί τις ζωές ενός καραβομαραγκού που χάνει τα πάντα, μιας αρχοντοπούλας που ακολουθεί τον σύζυγό της σε μια καινούργια πατρίδα και ενός μοναχού που ονειρεύεται να μεταμορφώσει το αββαείο του σε ξακουστό κέντρο μάθησης. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η δημοσιογράφος Κυριακή Μπεϊόγλου. 

Δεκάδες παραστάσεις των τελευταίων τριάντα ετών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αρκετές των θρυλικών μίμων Νόλα Ρέι, Τζος Χούμπεν και Πάολο Νάνι, καθώς και σημαντικών θιάσων όπως οι Ockham’s Razor, Gecko και Peeping Tom, παρουσιάζει μέσω του καναλιού του στο YouTube το London International Mime Festival. Οι περισσότερες παραστάσεις είναι διαθέσιμες μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή