ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχοντας ως αντικείμενο τα παρασκήνια και τις πρόβες επαναθέρμανσης του «ELENIT», της παράστασης του Ευριπίδη Λασκαρίδη και της ομάδας Osmosis, που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και που πλέον αναμένει την επανέναρξη της διεθνούς περιοδείας της, το μίνι ντοκιμαντέρ «Εδώ παρά εδώ» προβάλλεται σήμερα, στις 9 μ.μ., από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νίκος Δραγώνας, Αμαλία Κοσμά κ.ά. 

Ενα θεατρικό αναλόγιο με τίτλο «Ο Στέλιος Μάινας συναντά τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» παρουσιάζει την Κυριακή, στις 9 μ.μ., το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. Ο ηθοποιός θα αναγνώσει τα διηγήματα «Ερως ήρως» και «Το μοιρολόγι της φώκιας», ενώ θα τον συνοδεύουν οι Κώστας Κωνσταντάτος (τραγούδι, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα) και Ουρανία Πάντζιου (τραγούδι, κρουστά, νέι). Περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαδικτυακές δράσεις του Κέντρου στη διεύθυνση kepo.gr.

Τρεις διαδικτυακές προβολές της «Ποντικοπαγίδας» της Αγκαθα Κρίστι, της θεατρικής παράστασης που ανέβηκε πέρυσι στον Νέο Ακάδημο σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή, παρουσιάζει από σήμερα μέχρι την Κυριακή η Happy Productions. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πανσιόν, όπου οκτώ ήρωες αναζητούν ανάμεσά τους έναν δολοφόνο. Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Κωνσταντάκη, Ερρίκος Λίτσης, Δανάη Λουκάκη, Ράνια Οικονομίδου, Σήφης Πολυζωίδης, Νίκος Πουρσανίδης, Μιχάλης Συριόπουλος και Αποστόλης Τότσικας. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από τις 8 μ.μ. (την Κυριακή από τις 6 μ.μ.) μέχρι τις 12 της επόμενης ημέρας. Πληροφορίες και εισιτήρια στην πλατφόρμα viva.gr. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή