ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται ο κύκλος διαδικτυακών συναντήσεων που συνδιοργανώνουν το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (ΜΓΦΙ) και το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) με θέμα την άρρηκτη σχέση του πολιτισμού με το περιβάλλον. Η δεύτερη ψηφιακή συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα στις 6 μ.μ. και επικεντρώνεται στη λίμνη Στυμφαλία και σε πτυχές του πολιτισμού της περιοχής. Στο επίσημο κανάλια του ΠΙΟΠ στο YouTube.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Δαββέτα «Αντρες χωρίς άντρες». Η μεταπολεμική Ελλάδα όπως την έζησαν ένας αφανής παρακρατικός και ο μονάκριβος γιος του που, δραπετεύοντας από την προβληματική οικογένειά του, τώρα ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Με τον συγγραφέα συνομιλεί ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Θρασυβούλου (www.ianos.gr).

Το MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών και η ομάδα «Εν Δυνάμει» ξεκινούν και προσκαλούν το κοινό σε μια σειρά ανοικτών διαδικτυακών συναντήσεων και συζητήσεων πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, τη δημιουργική ζύμωση, το άνοιγμα ενός ερευνητικού δρόμου που θα τροφοδοτήσει με υλικό για την επερχόμενη εικαστική εγκατάσταση της ομάδας «Εν Δυνάμει», μιας κολεκτίβας καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6/2/2021. Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή