ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Επειτα από φεστιβάλ ανά τον κόσμο, από την Κολομβία έως την Αγγλία, από την Πορτογαλία έως τον Καναδά, από τη Χιλή έως την Ιταλία, το πολυταξιδεμένο ντοκιμαντέρ της Χριστίνας Πιτούλη «Bref» προβάλλεται στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση από τις 6 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κλειτοριδεκτομής. Γυναίκες και άνδρες από την Αφρική που έχουν μεταναστεύσει στην Ισπανία μιλούν ανοιχτά για αυτό το απάνθρωπο έθιμο.

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει τον προγραμματισμό του για το 2021 παρουσιάζοντας ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά έργα του Ρώσου συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ (1891-1940), τον «Μολιέρο», σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. H παράσταση κάνει πρεμιέρα σήμερα σε live streaming από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. ​​​​​​

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου (ώρες 10.00-12.00) διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για ενηλίκους, με την εικαστικό Δέσποινα Ανδρέου. Στο εργαστήρι, που απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις ραπτικής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροποίητα υφασμάτινα καλάθια αξιοποιώντας απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι.

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 18.00, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν διαδικτυακή παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος «Show business» των Ανδρέα Θωμόπουλου και Πολυχρόνης Κουτσάκη. Με τους συγγραφείς θα συνομιλήσει ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Μετά την οnline επιτυχία της τον Δεκέμβριο, η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη επιστρέφει και πάλι στις οθόνες, με μειωμένο εισιτήριο. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη προς όλους στις 13 και 14 Φεβρουαρίου μέσω του Viva.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή