ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαδικτυακή εκδήλωση για εφήβους, με αφορμή το βιβλίο της Στέλλας Κάσδαγλη «30 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο και πώς μπορείς να τον αλλάξεις και εσύ», διοργανώνουν σήμερα στις 12 μ. η Ελληνοαμερικανική Eνωση και οι εκδόσεις Πατάκη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα γνωρίσουν τη ζωή και το έργο ταλαντούχων, θαρραλέων, αλλά και υποφωτισμένων γυναικών, ενώ κατόπιν θα συζητήσουν για το πώς θα πρόβαλλαν οι ίδιοι τις προσωπικότητες που τους επηρέασαν. Πληροφορίες και κρατήσεις στο hau.gr.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αύριο, στις 8.45 μ.μ., τον δίσκο «Η εποχή του θερισμού», σε μια οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για live streaming, από τη σκηνή του Vox. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση μέχρι τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα. Εισιτήρια (προς 14,90 ευρώ) στο viva.gr.

Η παράσταση «Η κληρονομιά» του Πιερ ντε Μαριβό, που πραγματοποίησε την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2020 στο Από Μηχανής θέατρο σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, είναι διαθέσιμη σήμερα και αύριο για προβολή on demand, μέσα από την πλατφόρμα της viva.gr. Ερμηνεύουν οι Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Νίκος Νίκας, Γιάννης Σοφολόγης, Παρή Τρίκα, Μπίλιω Μαρνέλη και Γιώργος Πατεράκης. 

Οι «Τέσσερις εποχές» του Αντόνιο Βιβάλντι, το αριστούργημα της μπαρόκ μουσικής που υμνεί τις εναλλαγές της φύσης και την κυκλικότητα του χρόνου, έρχονται από σήμερα στην GNO TV, τη διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέσα από μια πρωτότυπη παράσταση με «πράσινο» χαρακτήρα, την οποία υπογράφει η θεατρική ομάδα Patari Project. Η παράσταση παρουσιάστηκε στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020 και για τις ανάγκες της μετάδοσής της βιντεοσκοπήθηκε εκ νέου τον περασμένο Δεκέμβριο. Τη μουσική επεξεργασία και τις πρωτότυπες συνθέσεις έχει αναλάβει ο Νίκος Γαλενιανός, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Σοφίας Πάσχου. Εισιτήρια στο ticketservices.gr και στο tickets.public.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή