ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο διαδικτυακά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης με αποκριάτικο περιεχόμενο, που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, διοργανώνει αύριο και την Παρασκευή, στις 4 μ.μ., το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς. Αντλώντας έμπνευση από τη μακρά ιστορία, τον συμβολισμό και τις αναπαραστάσεις του χαρταετού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τον δικό τους, καθώς και να κατασκευάσουν εντυπωσιακές μάσκες και πολύχρωμες γιρλάντες, υπό την καθοδήγηση της Ιφιγένειας Λελοβίτη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με αποστολή email στη διεύθυνση [email protected].   

Διαδικτυακή διάλεξη στους προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα δώσει σήμερα, στις 11 π.μ., ο ζωγράφος και συνεργάτης της γκαλερί «Ευριπίδης», Μιχάλης Μαδένης. Η διάλεξη πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του τρίτου εργαστηρίου ζωγραφικής της σχολής, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στο φιλότεχνο κοινό. Πληροφορίες στο evripides-art.gr και στο eetf.uowm.gr.  

Μια online διάλεξη με τίτλο «Τα μυστήρια της Σαμοθράκης» παρουσιάζουν σήμερα, στις 7 μ.μ., η πολιτιστική πλατφόρμα Rembrandt and the Cat και ο αρχαιολόγος, ιστορικός τέχνης και ξεναγός Τάσος Παπαδόπουλος. Πληροφορίες και κρατήσεις στο [email protected]

Διαθέσιμο για on demand παρακολούθηση είναι από χθες και για ένα μήνα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής «Ολα είναι όπερα!», που υλοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Στο πρόγραμμα αποκαλύπτονται αρκετά από τα μυστικά της όπερας, ενώ περιγράφονται και όλα τα επαγγέλματα που συνεργάζονται για να ανεβεί μια σκηνική παραγωγή. Κείμενο και δραματουργία: Μιχαέλλα Χατζηαγγέλου. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη, καθώς και οι τραγουδιστές Ολγα Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Καλύβας. Περισσότερα στο megaron.gr. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή