ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα σεμινάριο διαδικτυακό με τίτλο «Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη γονεϊκότητα και την ανάπτυξη του παιδιού» διοργανώνει σήμερα, στις 5.30 μ.μ., το Iδρυμα Ωνάση. Στο πλαίσιο της συζήτησης θα τεθούν προβληματισμοί για τους πρώτους μήνες ζωής του βρέφους, τις προσδοκίες των γονέων, τις δεξιότητες ανά ηλικία, την επιβράβευση, τη συναισθηματική και την κοινωνική εξέλιξη του κάθε παιδιού κ.ά. Εισηγήτρια του σεμιναρίου, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νένη Περβανίδου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο onassis.org. 

Τη διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο «Η εξάπλωση του χριστιανισμού» ή, αλλιώς, «μια εισήγηση σε δύο μέρη για το πώς και κάτω από ποιες συνθήκες ένα άσημο και περιθωριακό κίνημα εξελίχθηκε σε κυρίαρχη θρησκευτική δύναμη στον δυτικό κόσμο μέσα σε λίγους αιώνες», παρουσιάζει σήμερα στις 7 μ.μ. και στις 10 Μαρτίου η πολιτιστική πλατφόρμα Rembrandt and the Cat. Τα σχετικά ερωτήματα θα επιχειρήσει να απαντήσει ο φιλόλογος Μάριος Μώρος. Κρατήσεις (15 ευρώ και για τις δύο εισηγήσεις) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Τρία κοντσέρτα του Μότσαρτ, ερμηνευμένα με όργανα εποχής, και συγκεκριμένα τα «Κοντσέρτο για φλάουτο και άρπα σε ντο μείζονα», «Κοντσέρτο για φαγκότο σε σι ύφεση μείζονα» και «Κοντσέρτο για βιολί αρ. 4 σε ρε μείζονα» παρουσιάζουν σήμερα, στις 8.30 μ.μ., σε βιντεοσκόπηση από την αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής, οι Μουσικοί της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής. Διευθύνει ο Μάρκελλος Χρυσικόπουλος. Περισσότερα στο megaron.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή