ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις ταινίες «Πέτρινα χρόνια» του Παντελή Βούλγαρη (1985) και «Αντε γεια» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου (1991) επιλέγει ως καθοριστικές για το έργο του ο παραγωγός Διονύσης Σαμιώτης, στο πλαίσιο της δράσης «Σινεμά, ανοιχτό» του Ιδρύματος Ωνάση και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Οι δύο ταινίες θα είναι διαθέσιμες από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση, στο YouTube. 

Για τρεις ακόμη βραδιές –σήμερα, αύριο και την Κυριακή– θα αναμεταδίδεται μέσω live streaming από το Βαλλιάνειο Μέγαρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας ο «Προμηθέας Δεσμώτης», η θεατρική και μουσική σύνθεση του Δημήτρη Καμαρωτού. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και τις τρεις ημέρες, στις 8.30 μ.μ., από την ιστοσελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Iδρυμα Σταύρος Νιάρχος (snfcc.org), τη σελίδα του στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube. 

Ολοκληρώνοντας τον δεύτερο κύκλο των «Ανα-παραστάσεων», των διαδικτυακών προβολών μουσικών εκδηλώσεων που ξεχώρισαν στο περυσινό πρόγραμμά του, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου προσφέρει από αύριο, στις 5 μ.μ., και για 48 ώρες τη συναυλία των Γιάννη Αγγελάκα και Νίκου Βελιώτη με τίτλο «Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων», που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, βασισμένη στον ομώνυμο δίσκο των δύο μουσικών. Στη συνάντησή τους, οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο αγαπημένα τους τραγούδια από το ρεμπέτικο, λαϊκό και ροκ ρεπερτόριο. Η εκδήλωση θα προβληθεί από το κανάλι του Φεστιβάλ, στο YouTube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή