ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου (27 Μαρτίου), το θέατρο Σταθμός παρουσιάζει διαδικτυακά από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή το έργο της Νίνα Ρέιν «Φυλές» σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά και μετάφραση Ερις Κύργια. Ερμηνεύουν οι Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Μανώλης Μαυροματάκης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Μάνος Καρατζογιάννης, Βασιλική Τρουφάκου και Ελένη Μολέσκη. Οι online προβολές θα είναι διαθέσιμες και τις τρεις ημέρες στις 7 μ.μ. Πληροφορίες και εισιτήρια στο viva.gr.

Ενα μουσικό πρόγραμμα που ανατρέχει στους μεγάλους σταθμούς της σαραντάχρονης πορείας της επιμελήθηκε και παρουσιάζει διαδικτυακά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σήμερα, στις 9 μ.μ., η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου. Τα τραγούδια της θα ερμηνεύσουν ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής. Συμμετέχει η Μυρτώ Βασιλείου. Η συναυλία θα μεταδοθεί δωρεάν σε online streaming από τα social media της Περιφέρειας Αττικής, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και της εταιρείας παραγωγής Celestial Arts & Entertainment, καθώς και από τις σελίδες των ερμηνευτών στο Facebook. 

Τον «Υμνον εις την Ελευθερίαν» του Διονυσίου Σολωμού, σε μια εν πολλοίς άγνωστη «πολυφωνική» μελοποίησή του από τον Κερκυραίο συνθέτη Νικόλαο Χαλικιόπουλο-Μάντζαρο, θα παρουσιάσουν από το Μέγαρο Μουσικής, σήμερα, στις 8.30 μ.μ., το ανδρικό φωνητικό σύνολο ΜΕΙΖΟΝ και ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς. Τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος και την πιανιστική συνοδεία ο Στάθης Σούλης. Η συναυλία θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα του Μεγάρου, megaron.gr, τη σελίδα του στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή