ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Οι περιπέτειες του μοντέρνου θεάτρου» διοργανώνουν σήμερα, στις 6 μ.μ., ο Ιανός και οι εκδόσεις University Studio Press, με αφορμή το βιβλίο «Θέατρο και θεωρία ΙΙ. (Μετα)μοντέρνες διαδρομές σε τόπους, ουτοπίες και ετεροτοπίες» του ομότιμου καθηγητή Θεατρολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Σάββα Πατσαλίδη. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media του Ιανού. 

Την παράσταση «Ενα ζευγάρι στο φεγγάρι» της ομάδας Art Vouveau, σε δραματουργική επιμέλεια του Λένου Χρηστίδη και σκηνοθεσία του Θανάση Μεγαλόπουλου, παρουσιάζει σε on demand προβολές έως τις 20 Απριλίου η ψηφιακή πολιτιστική πλατφόρμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, e-thessalonikiculture.gr. Πρόκειται για μια βωβή ρομαντική κομεντί με ζωντανή μουσική, που διαδραματίζεται στην καθοριστική χρονιά του 1969 και έχει στο επίκεντρο ένα ζευγάρι νέων που βασανίζεται από τις αντιξοότητες της πραγματικότητας. Ερμηνεύουν ο Φοίβος Συμεωνίδης και η Δανάη Τίκου. 

Συνθέσεις από το ομώνυμο δισκογραφικό ντεμπούτο του, κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του, αλλά και jazz standards που δίνουν το έναυσμα για απρόβλεπτους αυτοσχεδιασμούς με έντονο το στοιχείο της περιπέτειας, της φρεσκάδας, της ποικιλίας και της φαντασίας, θα παρουσιάσει το μουσικό σχήμα Spiral Trio στη συναυλία που θα μεταδίδει, μέσω streaming, από αύριο και μέχρι τις 9 Απριλίου το Half Note Jazz Club. Συμμετέχουν ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης, ο κοντραμπασίστας Αρίωνας Γυφτάκης και ο ντράμερ Αναστάσης Γούλιαρης. Λεπτομέρειες στο halfnote.gr και αγορά εισιτηρίων στο viva.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή