ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αυτοβιογραφική αφήγηση του Μάνου Ελευθερίου «Μαλαματένια λόγια», όπως την κατέγραψαν οι Σπύρος Αραβανής και Ηρακλής Οικονόμου στις συναντήσεις τους με τον Ελληνα ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο, παρουσιάζουν διαδικτυακά σήμερα στις 7 μ.μ. οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9.84. Θα μιλήσουν οι στιχουργοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Οδυσσέας Ιωάννου και Κώστας Φασουλάς, ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης και οι επιμελητές του βιβλίου. Πληροφορίες στο metaixmio.gr. 

Το graphic novel του Σπύρου Γιαννακόπουλου και της Στέλλας Στεργίου «Στο δάσος» παρουσιάζουν online σήμερα, στις 6.30 μ.μ., τα καταστήματα Public και οι εκδόσεις Πατάκη. Το κόμικς εξιστορεί το ταξίδι μύησης ενός μικρού αγοριού μέσα στο σκοτεινό δάσος της εφηβικής ηλικίας προς την ενηλικίωση, όπου θα συναντήσει κακές μάγισσες, τρολ, γίγαντες, νάνους, έναν περιπλανώμενο ιππότη και μια βατραχίνα που αποζητά τον καλό της ώστε να ξαναγίνει πριγκίπισσα. Θα μιλήσουν οι δημιουργοί και ο ιστορικός τέχνης Γιάννης Κουκουλάς. Περισσότερα στο blog.public.gr. 

Ενα νέο θεατρικό φεστιβάλ με τίτλο «Future N.O.W.» και με καλλιτέχνες που αποκωδικοποιούν το μέλλον ως παρόν, παρουσιάζει από αύριο έως τις 18 Απριλίου η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις ψηφιακές πρεμιέρες, ένα διεθνές διαδικτυακό εργαστήριο και μία συζήτηση με τους δημιουργούς για τον πολιτισμό και την έλλειψή του το 2021. Συμμετέχουν με έργα τους οι Ηλίας Αδάμ, Βίκυ Κυριακουλάκου,  Δημήτρης Μπαμπίλης και Εύα Γιαννακοπούλου. Οι παραγωγές θα παραμείνουν διαθέσιμες στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση έως τις 9 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή