ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο «Back of Beyond» παρουσιάζει ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Τσάκας με το κουαρτέτο του στη συναυλία που βιντεοσκόπησαν στη σκηνή του Half Note Jazz Club και που είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση μέσω streaming από την πλατφόρμα της viva.gr. Οι πρωτότυπες συνθέσεις και ο ήχος του γκρουπ έχουν επηρεαστεί από τα ποικίλα ακούσματα των μουσικών του, τα οποία έχουν ως επίκεντρο την τζαζ, αλλά περιλαμβάνουν και τη λάτιν, τη φανκ και την ηλεκτρονική μουσική. Συμμετέχουν οι Κωστής Χριστοδούλου στο πιάνο, Γιόελ Σότο στο μπάσο και Κώστας Λιόλιος στα ντραμς. Λεπτομέρειες στο halfnote.gr.  

Για το νέο της βιβλίο, «Μια νύχτα του Αυγούστου» (εκδ. Ψυχογιός), συνέχεια του πρώτου μυθιστορήματός της, «Το νησί», θα μιλήσει σήμερα στις 7 μ.μ., μέσα από τα social media των καταστημάτων Public, η Βικτόρια Χίσλοπ. Eπειτα από το κλείσιμο της αποικίας λεπρών στη Σπιναλόγκα ακολουθεί ένα γλέντι, όπου οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους, όμως όλα παγώνουν όταν ακούγονται δύο πυροβολισμοί. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Λέχου και Αλέξανδρος Λογοθέτης. 

Την ψηφιακή ομαδική έκθεση με τίτλο «Εντός εαυτού» και με θέμα το εικαστικό αποτύπωμα της πανδημίας παρουσιάζει από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου η συλλογικότητα Ελλήνων και Κυπρίων εικαστικών καλλιτεχνών Art Revisited Collective (ARC). Τα έργα της έκθεσης δημιουργήθηκαν από έντεκα μέλη της συλλογικότητας κατά την περίοδο της πανδημίας. Επιμέλεια: Πάρης Καπράλος. Περισσότερα στο arcgreece.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή