ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 – Προκλήσεις μιας νέας εποχής» παρουσιάζουν σήμερα, στις 6.30 μ.μ., το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα εξεταστούν οι προκλήσεις των χωρών στην πορεία τους προς την επίτευξη ενός τέτοιου εγχειρήματος, ο βαθμός ασφαλείας των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων, οι συμβολισμοί που συνοδεύουν τα ολυμπιακά ιδεώδη και η κρίση που ενδεχομένως περνούν. Πληροφορίες στο snfcc.org/OlympicGames.

Ενα διαδικτυακό μουσικό πρόγραμμα με τους δώδεκα τσελίστες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, σε μελωδίες των Μπιτλς, Αστορ Πιατσόλα, Εντίθ Πιαφ, Ντιουκ Ελινγκτον, Τελόνιους Μονκ, Ενιο Μορικόνε, Μορίς Ραβέλ, Κλοντ Ντεμπισί κ.ά., παρουσιάζει από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα το Christmas Theater On Line. Λεπτομέρειες στο christmastheater.gr και viva.gr.

Βιβλία για μικρούς και μεγάλους με έκπτωση έως και 70% προσφέρουν μέχρι τις 29 Απριλίου οι εκδόσεις Καπόν. Το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ., το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Περισσότερα στο kaponeditions.gr.

Βραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους του 2020, από το Φεστιβάλ Δράμας και τις «Νύχτες Πρεμιέρας», παρουσιάζει από σήμερα το Ιδρυμα Ωνάση μέσω του καναλιού του στο YouTube. Η εκκίνηση γίνεται στις 7 μ.μ. με τις ταινίες «Bella» της Θέλγιας Πετράκη, «Πρώτος έρωτας» του Χάρη Ραφτογιάννη, «Οταν γελάω κλείνουν τα μάτια μου» του Ντάνιελ Μπόλντα και «Mare Nostrum» του Δημήτρη Αναγνώστου. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για μία εβδομάδα από την ημέρα προβολής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή