ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαδικτυακή συναυλία του Γιάννη Κότσιρα από τους καταρράκτες της Eδεσσας παρουσιάζει την Κυριακή του Πάσχα, στις 9 μ.μ., το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το δίωρο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια του Eλληνα τραγουδιστή και θα συνοδεύεται από εντυπωσιακές εικόνες των φωταγωγημένων καταρρακτών και των κάμπων της Πέλλας. Συμμετέχουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, Βαγγέλης Μαχαίρας, Κώστας Μιχαλός, Aκης Γαβαλάς, Γιάννης Πλαγιανάκος και Δήμητρα Μπουλούζου. Η συναυλία θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο Facebook. 

Την παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης και το  θαύμα του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη στην Ακρόπολη» παρουσιάζει σε online streaming από το Μ. Σάββατο έως τις 9 Μαΐου ο καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Σπυρόπουλος, βασισμένος στο βραβευμένο έργο που έγραψε το 1991 ο πατέρας και δάσκαλός του Θανάσης Σπυρόπουλος. Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα Kompania. Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο viva.gr.

Με το έργο «Αβελάρδος και Ελοΐζα», σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, συνεχίζεται τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 9 μ.μ., η σειρά εκπομπών του Αθήνα 9,84 «Πλατεία Θεάτρου». Στο μεσαιωνικό Παρίσι, ο σαραντάχρονος θεολόγος και φιλόσοφος Πέτρος Αβελάρδος και η δεκαεξάχρονη μαθήτριά του Ελοΐζα Φιλμπέρ ερωτεύονται, σκανδαλίζουν την κοινωνία και την Εκκλησία και πληρώνουν το τίμημα του έρωτά τους. Ερμηνεύουν οι Γιώργος Γλάστρας, Ελένη Κοκκίδου και Χριστίνα Μαξούρη. Λεπτομέρειες στο athina984.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή