Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τοιχογραφίες εμπνευσμένες από την Ελληνική Επανάσταση και τον φιλελληνισμό θα δημιουργήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι δέκα καλλιτέχνες της street art και του graffiti που συμμετέχουν στο 1o Street art festival του Δήμου Βύρωνα. Από τις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέφανος Καραλής» και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα.

Στην πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία, ο Γιώργος Νταλάρας ανεβαίνει τη Δευτέρα στη σκηνή του θεάτρου Αλσος για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια, αλλά και με σταθμούς της πλούσιας δισκογραφίας του. Μαζί του η Βιολέτα Ικαρη και η Ασπασία Στρατηγού. Προπώληση στο viva.gr. Στις 9 μ.μ. Ευελπίδων 4.

Το έργο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» παρουσιάζεται από σήμερα και για επτά παραστάσεις στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη. Ερμηνεύουν η Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, που συνυπογράφουν τη σκηνοθεσία μαζί με την Αρτέμιδα Γρύμπλα. Εισιτήρια στο viva.gr. Στις 9.30 μ.μ. Λεωφ. Αλεξάνδρας 106.

Ενα αφιέρωμα στη μουσική του Γιάννη Σπανού παρουσιάζουν η επί χρόνια συνεργάτιδά του και ερμηνεύτρια Χρυσούλα Στεφανάκη και ο πιανίστας Γιώργος Σχοινάς, αύριο στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210-36.10.067. Στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

Με το έργο «Καλιφόρνια ντρίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, συνεχίζεται αυτή τη Δευτέρα, στις 9 μ.μ., η σειρά εκπομπών του Αθήνα 9,84 «Πλατεία Θεάτρου», που παρουσιάζει νεοελληνικά θεατρικά κείμενα σε ραδιοφωνική μορφή. Παίζουν οι Ευγενία Δημητροπούλου, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Κωστής Μπούντας και Καλλιόπη Παναγιωτίδου. Περισσότερα στο athina984.gr.

Συνθέσεις των Αλμπινόνι, Κόπλαντ, Κουσεβίτσκι και Σούμπερτ περιλαμβάνει η βιντεοσκοπημένη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τίτλο «Τέσσερις εποχές της μουσικής» που μεταδίδεται απόψε στις 8.30 μ.μ. Συμμετέχουν οι σολίστ Στέλλα Νικολαΐδη και Δημήτρης Βάμβας (όμποε), Σπύρος Μουρίκης (κλαρινέτο) και Τάκης Καπογιάννης (κοντραμπάσο). Διευθύνει ο Εκτορας Ταρτανής. Περισσότερα στο koa.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή