Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα σόλο πρόγραμμα που στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα και στην ευρεία ηχητική της παλέτα παρουσιάζει στην Ταράτσα του Gazarte, από χθες και έως την Παρασκευή (πλην Τετάρτης), ο Αλκίνοος  Ιωαννίδης. Στις 9 μ.μ. Βουτάδων 34.

Πρωτότυπες performances από δεκάδες νέους καλλιτέχνες, σε μια καθημερινή σκυταλοδρομία δημιουργικής έκφρασης, περιλαμβάνει καθημερινά έως τις 20 Ιουνίου το πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» που πραγματοποιείται στο Τρένο στο Ρουφ. Λεπτομέρειες στο totrenostorouf.gr. Από τις 8 μ.μ.  Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως.

Από το Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν χθες και συνεχίζουν σήμερα τις καλοκαιρινές συναυλίες τους ο Γιάννης Χαρούλης και οι συνεργάτες του. Στις 9 μ.μ. Τριανδρία.

Παρουσιάζοντας σημαντικά ευρωπαϊκά έργα του 19ου αιώνα και του ελληνικού νεοκλασικισμού σε διάλογο με αρχαία αριστουργήματα, η έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «Αρχαιολατρεία και Φιλελληνισμός. Συλλογή Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου», ολοκληρώνεται στις 20 Ιουνίου. Από τις 10 π.μ. Νεοφύτου Δούκα 4.

Στα τραγούδια και στους μύθους τους από το 1992 μέχρι σήμερα θα ανατρέξουν οι Active Member στην αυριανή συναυλία τους στο Βεάκειο θέατρο με τίτλο «Της λευτεριάς παραλογή». Στις 9 μ.μ. Ηρακλείου 13.

Βασισμένη στην πολυετή έρευνα του καλλιτεχνικού διδύμου Siamese Cie των Βέλγων χορογράφων Κουν Αουγκουστέινεν και Ροζάλμπα Τόρες Γκερέρο, η παράσταση «Lamenta/Μοιρολόγια», που μεταγράφει παραδοσιακά μοιρολόγια της Ηπείρου στο πεδίο του σύγχρονου χορού, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, με τη συμμετοχή εννέα Ελλήνων χορευτών. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή