Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ψυχολογικό θρίλερ της Σόνιας Σαουλίδου «Το αμάρτημα της κυρίας Ρέμικ» παρουσιάζουν διαδικτυακά απόψε στις 6 μ.μ. ο Ιανός και οι εκδόσεις Bell. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και πρόεδρος του «Μ.Α.Ζ.Ι.», Αλεξάνδρα Γωγούση. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τα κοινωνικά δίκτυα του Ιανού. 

Το έργο του «Καντάτα Ελευθερίας», σε μελοποιημένη ποίηση και κείμενα των Ρήγα, Σολωμού και Μακρυγιάννη, θα παρουσιάσει ο Χρήστος Λεοντής απόψε στο Θέατρο Βράχων. Τραγουδούν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Ιωάννα Φόρτη. Δελτία εισόδου στα 213-2008662 και 213-2085521. Στις 9 μ.μ., οδός Ταταούλων.

Αξιοποιώντας τα εργαλεία του θεάτρου-ντοκουμέντο και του θεάτρου της επινόησης, η νέα performance της Μαρίλλης Μαστραντώνη και της ομάδας Εντροπία Ensemble, με τίτλο «How a place becomes a person…», παρουσιάζεται από αύριο και για τέσσερις παραστάσεις στον χώρο Communitism, στο Μεταξουργείο. Στις 9.30 μ.μ. Κεραμεικού 28.

Η παράσταση του Δημήτρη Μπαμπίλη «Babybird Babybird», που ερευνά τις έννοιες και τα ζητήματα της «υπογεννητικότητας», του «υπερπληθυσμού», της μητρότητας ως συνειδητής προσωπικής επιλογής, των κρατικών πολιτικών πρόνοιας κ.ά., είναι διαθέσιμη έως τις 20 Ιουνίου στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube.

Η ατομική έκθεση της Μαίρης Στεφάνου με τίτλο «Where the darkness meets the light» και με έργα που εντάσσονται στο ρεύμα της λεγόμενης ενεργητικής ή δυναμικής ζωγραφικής, φιλοξενείται στην γκαλερί Art Appel μέχρι τις 10 Ιουλίου. Κρατήσεις στο 211-1154030. Από τις 3 μ.μ. Νεοφύτου Βάμβα 5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή