Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη σε έργα του Ευριπίδη και του Ρακίνα, η παράσταση «Φαίδρα», σε σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννη, κάνει την πρεμιέρα της απόψε στο Θέατρο Πέτρας. Ερμηνεύουν οι Μίνα Αδαμάκη, Σαβίνα Γιαννάτου, Σπύρος Περδίου, Ραφίκα Σαουίς και Δημήτρης Τσίκλης. Στις 9 μ.μ., τέρμα 25ης Μαρτίου.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου ξεκινάει τη θερινή της περιοδεία τη Δευτέρα, με μια συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών αλλά και νέων ταλαντούχων δημιουργών. Στις 9 μ.μ., Ιωαννίνων και Καπανέως.

Το ινστιτούτο σύγχρονης τέχνης State of Concept Athens παρουσιάζει από αύριο και έως τις 11 Σεπτεμβρίου την έκθεση «Υφαίνοντας Ιστορίες: Η Margaret Kenna και η Ανάφη». Από τις 6 μ.μ., Μπότσαρη 19.

Οι Μουσικοί της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής παρουσιάζουν αύριο στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τις δημοφιλείς «Τέσσερις εποχές» του Αντόνιο Βιβάλντι, ερμηνευμένες σε όργανα εποχής και υπό τη μουσική διεύθυνση του Μάρκελλου Χρυσικόπουλου. Στις 9 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Οι Good Job Nicky, Solmeister και Atomic Love ανεβαίνουν απόψε στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια συναυλία που εντάσσεται στο πλαίσιο της Athens Music Week. Κρατήσεις στο viva.gr. Στις 8.30 μ.μ., Πειραιώς 100.

Εργα σύγχρονων εικαστικών που αντλούν την έμπνευσή τους από τους μηχανισμούς διεργασίας των ονείρων περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση «Dream of» που παρουσιάζεται στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή. Από τις 11 π.μ., Κασσαβέτη 18.

Ενα σχόλιο σχετικά με την ταυτότητα, την ετερότητα και τις κοινότητες που θα μπορούσαν να επινοηθούν με στόχο ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον, επιχειρεί να καταθέσει η παράσταση «Εθνικό ντεφιλέ» που παρουσιάζεται από σήμερα στο Φεστιβάλ Αθηνών σε κείμενο και σκηνοθεσία του Παντελή Φλατσούση. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή