Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021, η ομάδα SUM και το σύνολο Latinitas Nostra παρουσιάζουν το «Danke» / «Ευχαριστώ» σήμερα και αύριο το βράδυ στην Πειραιώς 260. 

Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση εκεί, επανέρχεται ο Δημήτρης Μυστακίδης με ένα αφιέρωμα στα ρεμπέτικα της κιθάρας. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 100.

Συναυλίες με εκπροσώπους της ελληνικής σκηνής και της διεθνούς κοινότητας κρουστών, εκπαιδευτικές δράσεις και εκδηλώσεις ανάδειξης της μουσικής των κρουστών μέσα από άλλες τέχνες παρουσιάζει το Διεθνές Φεστιβάλ Κρουστών Ρεθύμνου που ξεκινάει σήμερα στο Φρούριο Φορτέτζας.

Φέτος το καλοκαίρι, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) δίνει το μικρόφωνο στο κοινό. Μουσική και stand up comedy έχουν την τιμητική τους σε ολιγόλεπτα open mic sessions, ανά ομάδες ή ατομικά, σε μια σκηνή που θα στηθεί στις 20 και 27 Ιουλίου στις 20.00 στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δίπλα στους Πίδακες Νερού.

Στο Aνοιχτό Θέατρο Κολωνού παρουσιάζεται η νέα παράσταση του Δημήτρη Μπασλάμ «Λέω να πετάξω». Μία αλληγορική οπτικοακουστική ιστορία, για μικρούς και μεγάλους, από τον βραβευμένο μουσικό και συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Στις 8.30 μ.μ., Καπανέως και Ιωαννίνων, Κολωνός. 

Τελευταία παράσταση σήμερα το βράδυ για το «Σχολείο των γυναικών» του Μολιέρου από τον σκηνοθέτη Εκτορα Λυγίζο στην Πειραιώς 260 (Χώρος Δ) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή