Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα» παρουσιάζει στον κήπο του θεάτρου Χυτήριο το έργο του Λευκάδιου Χερν «Ιστορίες φαντασμάτων από την Ιαπωνία», σε σκηνοθεσία της Ελλης Μερκούρη. Στις 9 μ.μ., Ιερά Οδός 44.

Συνεχίζονται στο θέατρο Αλσος οι φετινές παραστάσεις της «Ταράτσας του Φοίβου» υπό τον γενικό τίτλο «Summer in the city», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του να υποδέχονται τον Γιώργο Μαργαρίτη και τον Δημήτρη Μεντζέλο. Στις 8.45 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Ανοίγοντας ένα διάλογο με τη 200ετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης, το κέντρο σύγχρονης τέχνης annexM υπό τη διεύθυνση της Αννας Καφέτση εγκαινιάζει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής τη δίμηνη έκθεση «Marginalia». Από τις 8 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife, τα Παιδιά της Παλαιότητας και το Παιδί Τραύμα παρουσιάζουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος μια συναυλία με ποίηση, αστικό ρομαντισμό αλλά και ροκ εξάρσεις. Στις 9 μ.μ., Συγγρού 364.

Ταινίες, οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, εργαστήρια και άλλες εκδηλώσεις, που εστιάζουν στις ποικίλες αντιλήψεις για τον χρόνο, στις διαφορετικές «ταχύτητες» της ανθρωπότητας και στη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου ως θεμελιώδους δικαιώματος περιλαμβάνει το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου που πραγματοποιείται από σήμερα σε επιλεγμένες τοποθεσίες του νησιού. Λεπτομέρειες στο syrosfilmfestival.org.

Ηχογραφημένος στην αποθήκη ενός αγροκτήματος στην Πελοπόννησο, ο δίσκος «Είμαι ένα ξενοδοχείο», ο πρώτος ελληνόφωνος των The Callas, παρουσιάζεται ζωντανά από το συγκρότημα στο Ανοιχτό Θέατρο του Κολωνού. Στις 9 μ.μ., Ιωαννίνων και Καπανέως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή