Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πορτρέτα ανθρώπων και σκηνές από τη ζωή της Μυκόνου κατά την πρώτη μεταπολεμική δεκαετία περιλαμβάνει η έκθεση του Αμερικανού φωτογράφου Ρόμπερτ Μακέιμπ με τίτλο «Το νησί που μάγεψε τον κόσμο – Η Μύκονος του ’50», που διοργανώνουν η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Προβολής και Ανάπτυξης Μυκόνου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων. Από τις 8.30 π.μ., Kάστρο Χώρας & Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου.

Συνεχίζονται στο Θέατρο Αλσος οι παραστάσεις της «Ταράτσας του Φοίβου» υπό τον γενικό τίτλο «Summer in the city», με τον Φοίβο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του να υποδέχονται την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Μαρίζα Ρίζου. Στις 8.45 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Βασισμένη στον «Νικήρατο» της Ευανθίας Καΐρη, η παράσταση «Νικήρατος – Ο δρόμος για την Ελευθερία» παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στο Θέατρο Χυτήριο, σε σκηνοθεσία Κων. Κυριακού και δραματουργική επεξεργασία Κατερίνας Μπιλάλη. Στις 9.15 μ.μ., Ιερά Οδός 44.

Το μουσικό σχήμα Fawda συμμετέχει στο Μουσικό Φεστιβάλ Χίου με μια συναυλία που συνδυάζει την ηλεκτρονική, τη σύγχρονη τζαζ και το μαροκινό μουσικό ιδίωμα της Gnawa. Στις 8.30 μ.μ., παραλία Καρφά.

Εργα των Αλέκου Φασιανού, Δημήτρη Γέρου, Σοφίας Καλογεροπούλου και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών περιλαμβάνει η έκθεση «Ονειροπόληση: Από τον Βόλο στο Πήλιο» που παρουσιάζει η γκαλερί Art Goes Pelion στο Valis Resort. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, Αγριά Βόλου.

Τα «Υπόγεια Ρεύματα» ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου Τεχνόπολις στο Ηράκλειο για μια συναυλία με αγαπημένα τραγούδια τους και με κομμάτια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, «Η γη που αφήνω». Στις 9 μ.μ., Α. Παπανδρέου 116.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή