Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διερευνώντας την πρόσληψη του θηλυκού σώματος, τη σύγχρονη αναπαράστασή του αλλά και τις κοινωνικές και πολιτισμικές αναφορές σε αυτό, η χορευτική παράσταση «Instar» της ομάδας Πρόσχημα, σε χορογραφία της Μαρίας Κολιοπούλου, παρουσιάζεται στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων. Ερμηνεύουν οι Ιωάννα Αποστόλου και Χριστίνα Ράινχαρτ. Στις 9 μ.μ., Φρούριο Καβάλας.

Ενα μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θα παρουσιάσει απόψε, από τη σκηνή του θεάτρου «Αλσος», ο Γιάννης Πάριος. Στις 9 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 77 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο «Αρνούμαι να ξεχάσω» του Γιώργου Χατζόπουλου. Σκηνοθετεί η Ελευθερία Τέτουλα. Παίζουν οι Εύη Σαρμή, Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Σιακάρας και η σκηνοθέτις. Στις 9 μ.μ., Οικία Νταμπούδη.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ της Ρόδου ολοκληρώνει τη φετινή του διοργάνωση παρουσιάζοντας τις συναυλίες των Espen Berg Trio, New Generation Jazz και Ζαν Τουσέν. Από τις 9 μ.μ., Παλάτι των Ιπποτών.

Τραγούδια, άριες και ντουέτα από όπερες εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο, περιλαμβάνει η συναυλία με τίτλο «Μεσόγειος: Θάλασσα που εμπνέει, Θάλασσα που ενώνει», που παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς. Ερμηνεύουν οι Ιωάννα Βρακατσέλη, Γιάννης Κάβουρας και Δημήτρης Αλεξανδρίδης. Στις 9 μ.μ., πεζόδρομος Προφήτη Ηλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή