Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Ελένη» του Ευριπίδη παρουσιάζεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου και μετάφραση Παντελή Μπουκάλα. Παίζουν οι Εμιλυ Κολιανδρή, Θέμης Πάνου, Αγορίτσα Οικονόμου, Γιώργος Καύκας κ.ά. Στις 9 μ.μ., οδός Κορυτσάς.

Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και ο Δήμος Υδρας παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση «Σε γνωρίζω από την όψι: Πρόσωπα του ’21», σε επιμέλεια Ιριδος Κρητικού και Ιφιγένειας Βογιατζή. Από τις 11 π.μ. Δημοτική Αγορά Υδρας.

Οι Kadinellia παρουσιάζουν στην Ταράτσα του Gazarte μια συναυλία που συνδυάζει τα διαχρονικά ακούσματα της χώρας, με κιθαριστικές μελωδίες και τραγούδια από όλο τον κόσμο. Στις 9.30 μ.μ., Βουτάδων 34.

Ομιλίες ιστορικού ενδιαφέροντος, αναπαραστάσεις μαχών του 1821 και αποδόσεις δημοτικών τραγουδιών από την ορχήστρα SibeΜόρια περιλαμβάνει η αποψινή εκδήλωση που διοργανώνεται στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας για τη 200ετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης. Στις 7.30 μ.μ., Αγιος Γεώργιος.

Η ομάδα Third Planet και η χορογράφος Χλόη Αλιγιάννη παρουσιάζουν στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών την παράσταση «The Space Cadet», που γεφυρώνει τις επιστήμες του Διαστήματος με τον αρχιτεκτονικό φωτισμό, την τέχνη του ήχου, τα εικαστικά, τον σύγχρονο χορό και την κουλτούρα του χιπ χοπ. Στις 9 μ.μ., Λόφος Νυμφών.

Η παράσταση «Εάλω Θεσσαλονίκη», σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη, παρουσιάζεται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Στις 8 μ.μ., Βασ. Σοφίας 22.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή