Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις μεγάλες εκθέσεις, αφιερωμένες στα Στρουμφάκια, στα τσέχικα κόμικς και στον διεθνώς αναγνωρισμένο Βασίλη Λώλο, πάνελ, εργαστήρια, καθώς και περίπτερα καταστημάτων, καλλιτεχνών και εκδοτικών, περιλαμβάνει το 15o Comicdom Con Athens που πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή στην Ελληνοαμερικανική Ενωση και στην πλατεία Κλαυθμώνος. Από τις 11 π.μ., Μασσαλίας 22.

(…) Οι «Ορνιθες» του Αριστοφάνη παρουσιάζονται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο Θέατρο Πέτρας, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα. Παίζουν οι Ταξιάρχης Χάνος, Γιάννης Σαμψαλάκης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου κ.ά. Στις 9 μ.μ., τέρμα 25ης Μαρτίου.

Με την κωμωδία του Τσαρλς Κράιτον «Ενα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα» (1988) συνεχίζεται το Park your cinema, οι υπαίθριες προβολές του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Η παράσταση «Εξαγωγή-Εξοδος», σε σκηνοθεσία και δραματουργία του Νίκου Διαμαντή, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στη Δήλο. Ερμηνεύουν οι Δημήτρης Καταλειφός, Ανδρέας Κολίσογλου, Ιωάννα Μακρή, Λητώ Μεσσήνη κ.ά. Αναχώρηση στις 5 μ.μ. από τη Χώρα Μυκόνου.

Η μουσική παράσταση «Paris-Istanbul», με τη φωνή της Αθηνάς Ρούτση, την Αλκηστη Ραυτοπούλου στο πιάνο και τον Φώτη Μυλωνά σε πνευστά, κιθάρα και μαντολίνο, παρουσιάζεται στην αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ. Στις 9 μ.μ., Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως.

Βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Αντον Τσέχοφ, η παράσταση «Θάλαμος Νο 6», σε σύλληψη του Κώστα Γάκη και σκηνοθεσία της Νατάσας-Φαίης Κοσμίδου, ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης. Στις 9 μ.μ., Γαρδίκη και Σμόλικα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή