Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες που μας καλούν να συνειδητοποιήσουμε τον βαθμό εξάρτησής μας από τις επιλογές μας απέναντι στη φύση περιλαμβάνει η έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας «Natura Transita» του Γιάννη Τζώρτζη, που παρουσιάζεται από σήμερα μέχρι τις 16 Οκτωβρίου στην γκαλερί Αντωνοπούλου. Στις 4 μ.μ., Αριστοφάνους 20.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του κύκλου τραγουδιών τους με τίτλο «Μικρή πατρίδα», ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου και ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος γιορτάζουν τα γενέθλια του δίσκου με μια συναυλία στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, στην οποία συμμετέχουν οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Απόστολος Κίτσος, Κορίνα Λεγάκη και Θοδωρής Νικολάου. Στις 9 μ.μ., λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου 1.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο 2021 υποδέχεται από σήμερα το κοινό του με τα θεατρικά έργα «Χέρια» του Σάκη Σερέφα, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Δημήτρη Πιατά και «Ασύρματη σύνδεση» της Ναταλίας Κατσού, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Δερμιτζάκη. Στις 8 μ.μ., Θόλου 5.

Εργα ελεύθερης θεματολογίας από 22 σύγχρονους εικαστικούς περιλαμβάνει η έκθεση «Back to Art» που παρουσιάζεται στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο. Από τις 5 μ.μ., πλατεία Κολωνακίου 2.

Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου «Αλσος» για ένα μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Στις 8.30 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Μια δημόσια χορευτική περφόρμανς αφιερωμένη στον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης το Flux Laboratory Athens. Χορογραφία, Μαρκέλλα Μανωλιάδη. Στις 6.30 μ.μ., πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή