Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση «Η κατάχωση και προστασία των αρχαίων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Photobiennale της πόλης. Από τις 8 π.μ., Μ. Ανδρόνικου 6.

Η παράσταση «Ορέστης» του Ευριπίδη ανεβαίνει στη σκηνή του Ηρωδείου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Πρωταγωνιστούν οι Aρης Σερβετάλης, Μαίρη Μηνά, Πάνος Βλάχος, Αιμιλιανός Σταματάκης κ.ά. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η Φωτεινή Τσαλίκογλου και η Τασούλα Επτακοίλη, συγγραφείς του βιβλίου «Με βλέπεις;» (εκδ. Καστανιώτη), συνομιλούν με τη Λίνα Νικολακοπούλου στον θερινό κινηματογράφο «Aνεσις», για όσα ζούμε, αισθανόμαστε, φοβόμαστε, ελπίζουμε. Αποσπάσματα διαβάζουν οι Βίκυ Βολιώτη και Πέγκυ Τρικαλιώτη. Στις 6.30 μ.μ., Κηφισίας 14.

Το Μέγαρο Μουσικής παρουσιάζει αύριο ένα ρεσιτάλ για «Τέσσερα Πιάνα», με τον Γιάννη Βακαρέλη, τον Σιπριέν Κατσαρή, τον Γιώργο Εμμανουήλ-Λαζαρίδη και τον Αχιλλέα Γουάστορ να ερμηνεύουν συμφωνικά και οπερατικά έργα, αλλά και να συμπράττουν με το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Boléro του Ραβέλ. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

«Η Γυναίκα της Ζάκυθος» παρουσιάζεται στο Μπάγκειον, σε σκηνοθεσία Aντζελας Μπρούσκου. Ερμηνεύουν οι Παρθενόπη Μπουζούρη, Δανάη Κατσαμένη και η σκηνοθέτρια. Στις 7 μ.μ., πλ. Ομονοίας 18.

Το έργο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο, με πρωταγωνιστές τους Λίλα Μπακλέση και Κωνσταντίνο Μπιμπή, που συνυπογράφουν και τη σκηνοθεσία μαζί με την Αρτεμη Γρύμπλα. Στις 9 μ.μ., Ευμολπιδών 45.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή