Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο έργο του Στέφανο Μασίνι «Η τριλογία των Λήμαν Μπράδερς»ανεβαίνει στο θέατρο Ιλίσια, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Παίζουν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Αργύρης Ξάφης, Μιχάλης Οικονόμου. Στις 8.30 μ.μ., Παπαδιαμαντοπούλου 4.

Η έκθεση ζωγραφικής του Πάνου Μπάκα με τίτλο «mpermanence»και με έργα που επιχειρούν να αποτυπώσουντο εφήμερο και την παροδικότητα των πραγμάτων, παρουσιάζεται στην γκαλερί Art Zone 42 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Από τις 11 πμ., Βασ. Κωνσταντίνου 42.

Το Θέατρο Τέχνης, σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο και την ιταλική πρεσβεία, υποδέχεται από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή την παράσταση «Ορέστεια» σε παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Σαρδηνίας και σκηνοθεσία του Βαλεντίνο Μάνιας. Στις 9 μ.μ., Φρυνίχου 14.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ανεβαίνουν σε πλήρη απαρτία στη σκηνή του Faliro Summer Theater για μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τραγούδια από τη σαραντάχρονη πορεία τους. Στις 9 μ.μ., Μωραϊτίνη 2.

Το MIC DROP Comedy Club πραγματοποιεί πρεμιέρα στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» με το αποψινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τους stand up κωμικούς Αρη Ρήγα, Χρύσα Κατσαρίνη, Πάρι Ρούπο, Κωνσταντίνο Μπούρα-Μπαϊμάκο, Βαγγέλη Μουλαρά και Χριστίνα Βούλγαρη. Στις 9 μ.μ., Ακαδημίας 3.

Εχοντας στις αποσκευές του το νέο του τραγούδι «Ρίτα» αλλά και παλιότερες επιτυχίες και αγαπημένες του διασκευές, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει απόψε στο θέατρο Αλσος για μια τελευταία καλοκαιρινή συναυλία. Στις 8.30 μ.μ., Ευελπίδων 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή