Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παράσταση «MicroDances»9-10/10) της ΕΛΣ είναι μια πεντάωρη περιήγηση μέσω του χορού στον άξονα της Συγγρού, από το Μουσείο της Ακρόπολης στο ΕΜΣΤ και εντέλει στο ΚΠΙΣΝ, με 21 στάσεις και «συνοδοιπόρους»σύντομα χορευτικά κομμάτια, σχεδιασμένα για έναν έως τρεις χορευτές και για μικρό χώρο. Η διαδρομή ξεκινά καθημερινά από το Μουσείο της Ακρόπολης στις 11 πμ., 12 μ. και 1 μ.μ. Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στο ticketservices.gr.

Mέχρι το τέλος Οκτωβρίου συνεχίζεται στην γκαλερί Kalfayan η ατομική έκθεση της Μάρως Μιχαλακάκου «n Orbit» που παρουσιάζει νέο σώμα δουλειάς (γλυπτική εγκατάσταση και ακουαρέλες) της εικαστικού. Χάρητος 11, Κολωνάκι. Από τις 11 πμ.

«Φορώντας χρώματα ανοιχτά»είναι ο τίτλος της συναυλίας που πραγματοποιείται σήμερα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με μελοποιημένη ποίηση του Γιώργου Σεφέρη. Λαμβάνουν μέρος πολλοί ερμηνευτές, όπως ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα, η Παυλίνα Βουλγαράκη κ.ά., που ερμηνεύουν ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη σε μελοποίηση των Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Ηλία Ανδριόπουλου, Δήμου Μούτση, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα και νεότερων συνθετών. Στις 9 μ.μ.

Από σήμερα ξεκινούν οι ξεναγήσεις του κοινού στην έκθεση «Πριν και Μετά» στο Μουσείο Μπενάκη/Πειραιώς 138, με τους επιμελητές της έκθεσης, Τάσο Σακελλαρόπουλο, υπεύθυνο Ιστορικών Αρχείων του μουσείου, και Μαρία Δημητριάδου, επιμελήτρια των Αρχείων. Η συμμετοχή στην ξενάγηση δεν επιβαρύνει το εισιτήριο. Στις 5 μ.μ. και 6 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή