Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο συνθέσεις του Λιστ ερμηνευμένες από τον πιανίστα Συπριέν Κατσαρή, την Τρίτη Συμφωνία του Σαιν-Σανς υπό τη διεύθυνση του Βιατσεσλάβ Βόλιτς και ένα έργο του Δημήτρη Σκύλλα εμπνευσμένο από τον χορό του Ζαλόγγου περιλαμβάνει η συναυλία «Ασκήσεις φαντασίας»της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η έκθεση του Αγγελου Σπάρταλη «arréCarré–Οδηγίες για την αντιμετώπιση του συναισθηματικού πανικού» με έργα που σχολιάζουν την «ποινικοποίηση»της χειραψίας, της αγκαλιάς και του φιλιού σε καιρούς επιδημιών, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Sianti. Στις 6 μ.μ., Βασ. Αλεξάνδρου 2.

Το Δ΄ Διεθνές Συνέδριο της Εταιρείας Παπαδιαμαντικών Σπουδών «Η διαχρονία του Παπαδιαμάντη»συνεχίζεται σήμερα και αύριο διαδικτυακά από την Εθνική Βιβλιο-θήκη, ψηλαφίζοντας το αποτύπωμα του συγγραφέα στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στη μουσική, στη ζωγραφική και στα ραδιοτηλεοπτικά έργα. Από τις 5 μ.μ. στο papadiamantis.net.

Το βιβλίο του δρος Πρόδρομου Μοναστηρίδη «Μάρκετινγκ, καινοτομία και πολιτισμός»εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Zatopek, με ομιλητές τους Ορέστη Ανδρεαδάκη, Γεώργιο Τσουρβάκα, Στέφανο Καβαλλιεράκη και Κατερίνα Διακουμοπούλου. Στις 7 μ.μ., Π. Τσαλδάρη 209.

Το αριστούργημα του Ευγένιου Ιονέσκο «Ο Ρινόκερος» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και με πρωταγωνιστή τον Αρη Σερβετάλη, επιστρέφει στο θέατρο «Κιβωτός»για έναν νέο κύκλο παραστάσεων. Τη διανομή συμπληρώνουν οι Στέλιος Ιακωβίδης, Ροζαλία Κυρίου, Θάνος Μπίρκος κ.ά. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 115.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή