Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έργο του Νάιτζελ Γουίλιαμς «Ο εχθρός της τάξης», που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 1978 και μεταφέρθηκε δύο φορές στον κινηματογράφο, ανεβαίνει στην Εφηβική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη. Καθημερινές στις 10 π.μ. (για σχολεία) και Σαββατοκύριακα στις 8 μ.μ. (για το κοινό), Πανεπιστημίου 48.

Τριάντα ένας σύγχρονοι εικαστικοί συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Θάλασσα γένους ελληνικού», που παρουσιάζεται έως τις 13 Νοεμβρίου στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή. Από τις 11 π.μ., Κασσαβέτη 18.

Μουσικές σπουδαίων συνθετών και στίχους μεγάλων ποιητών περιλαμβάνει η μουσική παράσταση «Oταν χαμηλώνουν τ’ άστρα» που παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος στον Ιανό. Μαζί του οι Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου και Θοδωρής Οικονόμου. Στις 8.30 μ.μ., Σταδίου 24.

Η αστυνομική μαύρη κωμωδία της Πα-ναγιώτας Αβραμοπούλου «Παλέρμο – Ποιος σκότωσε τον Ανδρέα Τερζίδη» κά_νει πρεμιέρα στο θέατρο Δρόμος, σε σκηνοθεσία Εμμανουήλ Μαύρου. Στις 8.30 μ.μ., Αγ. Μελετίου 25.

Η δεύτερη σόλο παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας του Αριστοτέλη Ρήγα, με τίτλο «Τουρλού», παρουσιάζεται και βιντεοσκοπείται ζωντανά απόψε, στο Ιλιον Plus. Στις 9.30 μ.μ., Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Το βιβλιοπωλείο Free Thinking zone και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το βιβλίο της Ελένης Κατσαμά «Η ζωή και οι θάνατοι της Αλεξάνδρας Δελλή». Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η φιλόλογος και επιμελήτρια εκδόσεων Ελένη Κεχαγιόγλου. Στις 7 μ.μ., Σκουφά 64.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή