Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κωνσταντίνα Πάλλα παρουσιάζει στο «Μουσικό Κουτί» ένα λαϊκό πρόγραμμαπου ενώνει παλιά και νέα τραγούδια, υλικό από το άλμπουμ της «Oνειρα», καθώςκαι δημιουργίες της που έχουν τραγουδήσει άλλοι καλλιτέχνες. Στις 9 μ.μ., Κωνσταντινουπόλεως 70.

Η παράσταση «Κομμώτριες/Μεταπολίτευση», σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαρμαρινού και δραματουργία του ίδιου και της ομάδας Theseum Ensemble, παρουσιάζεται στο θέατρο Θησείον. Στις 8.30 μ.μ., Τουρναβίτου 7.

Η «Μήδεια» του Ευριπίδη παρουσιάζεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου στο Μπάγκειον, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γεωργαλά και μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά. Πρωταγωνιστεί η Τζούλη Σούμα. Στις 9.30 μ.μ., πλ. Ομονοίας 18.​​​​​​

Ενα παζλ εικόνων και μελωδιών στο οποίο η Δύση αναμετριέται συνεχώς με την Ανατολή και τα Βαλκάνια είναι το άλμπουμ «After a long time», η πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος Δυσανατολία, που παρουσιάζεται απόψε στο Faust.Στις 9 μ.μ., Αθηναΐδος 12 και Καλαμιώτου.

Το έργο του Αλέξη Σταμάτη «Λευκό δωμάτιο» κάνει την πρεμιέρα του στο θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννη και με τις ερμηνείες των Πέγκυς Σταθακοπούλου, Εύας Σιμάτου, Δημήτρη Τσίκλη και Σμαράγδας Σμυρναίου.Στις 9 μ.μ., Βίκτωρος Ουγκώ 55.

​​​​​​Η έκθεση σύγχρονης κεραμικής με τίτλο «Keramiko Design» εγκαινιάζεται σήμερα στο Mon Coin Studio, με 58 κεραμίστεςκαι σχεδιαστές να εκθέτουν σύγχρονεςδημιουργίες και αντικείμενα που γεφυ-ρώνουν δύο διαφορετικούς κόσμους. Στις 6 μ.μ., Θησείου 7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή