Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Ταινίες 360 μοιρών και συνθέσεις καλλιτεχνών της ψηφιακής εποχής περιλαμβάνει το φεστιβάλ The New Infinity Athens 2021

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταινίες 360 μοιρών και συνθέσεις καλλιτεχνών της ψηφιακής εποχής περιλαμβάνει το φεστιβάλ The New Infinity Athens 2021 που παρουσιάζουν μέχρι αύριο η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η Μπιενάλε της Αθήνας, το Berliner Festspiele και το Ιδρυμα Ευγενίδου, στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος. Από τις 5.30 μ.μ., Συγγρού 387.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνουν στη σκηνή του Christmas Theater για μια συναυλία με αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία τους και ολοκαίνουρια τραγούδια τους. Στις 9 μ.μ., Βεΐκου 137.

Το έργο της Σάρα Κέιν, «Φαίδρας έρως», παρουσιάζεται στο Θέατρο Σφενδόνη, σε σκηνοθεσία Αντζελας Μπρούσκου. Στις 9 μ.μ., Μακρή 4.

Χωρίς λιμπρέτο, ούτε τραγουδιστές, παρά μόνο με μια υπολογισμένη χορογραφία για παιδικά παιχνίδια και με τρεις δεξιοτέχνες πιανίστες, η φαντασμαγορική όπερα «Μπιμπιλολό», σε μουσική Μαρκ Μονέ και σκηνοθεσία Αρνό Φαμπρ, παρουσιάζεται μέχρι την Κυριακή στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Το βιβλίο του Γιάννη Αλεξίου «Πρωτοπόροι του Ελληνικού Ροκ» (εκδ. Ogdoo Music Group) παρουσιάζεται στο Κύτταρο, σε μια βραδιά που περιλαμβάνει επίσης ζωντανές μουσικές εμφανίσεις και D.J. sets. Στις 10 μ.μ., Ηπείρου 48 & Αχαρνών.

Διαχρονικά ελληνικά και ξένα κομμάτια θα ερμηνεύσουν το Σάββατο στον χώρο του «ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών» η Κατερίνα Καπερναράκου (τραγούδι) και ο Σωτήρης Σαραντάκος (πιάνο). Στις 9 μ.μ., Μεσολογγίου 25.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή