Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κωμωδία του Μαριβώ «Η δεύτερη έκπληξη του έρωτα» παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Τέχνης. Σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου. Παίζουν οι Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Γιώργος Καύκας, Θέμης Πάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Zωή Μυλωνά και Γιώργος Κολοβός. Στις 9 μ.μ., πλ. Λευκού Πύργου.

Μήνυμα ενάντια στο φαινόμενο της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών στέλνει η διεθνής έκθεση «She’s gone» που αποτελείται από ρούχα δολοφονημένων γυναικών και παρουσιάζεται στην Ελλάδα από την πρεσβεία του Ισραήλ και το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Από τις 6 μ.μ., Πειραιώς 206.

Το έργο του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα «Ο γιατρός της τιμής του», ένα «δράμα τιμής» από τη χρυσή εποχή της ισπανικής λογοτεχνίας, ανεβαίνει στο Θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Παίζουν οι Γιώργος Παπαπαύλου, Αμαλία Καβάλη, Μελαχρινός Βελέντας, Στέργιος Ιωάννου κ.ά. Στις 9 μ.μ., Μεσογείων 59.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής επιστρέφει από σήμερα στη σκηνή του Half Note για μια σειρά τεσσάρων παραστάσεων με διαχρονικά τραγούδια από όλη τη μακρόχρονη πορεία του. Στις 10 μ.μ., Τριβωνιανού 17.

Το έργο του Μάρτιν Σέρμαν «Οπως πάει το ποτάμι», μια ερωτική ιστορία που αποτυπώνει τους θριάμβους και τις ήττες του κινήματος των ομοφυλοφίλων, κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λεοντάρη. Παίζουν οι Περικλής Μουστάκης, Μάνος Καρατζογιάννης και Δημήτρης Ροΐδης. Στις 9 μ.μ., Βίκτωρος Ουγκώ 55.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή