Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση φωτογραφίας της Μαργαρίτας Μαυρομιχάλη με τίτλο «Εσωτερικός χώρος», μια ενότητα φωτογραφιών δημιουργημένων την περίοδο του εγκλεισμού μέσα από προσεκτικές σκηνοθεσίες στον χώρο ενός αστικού διαμερίσματος, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Citronne. Στις 7 μ.μ., Πατριάρχου Ιωακείμ 19.

Το βιβλίο της Καλλιόπης Σπανού «Ποιες μεταρρυθμίσεις; Κυβερνώντας υπό εξωτερική πίεση» (εκδ. Πατάκη) παρουσιάζεται στον πολυχώρο του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής». Θα μιλήσουν ο υπ. Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Γιώργος Παγουλάτος, η Εύη Χριστοφιλοπούλου και η συγγραφέας. Συντονίζει ο Κώστας Κωστής. Στις 7.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Το έργο του Πασκάλ Ραμπέρ «2 Αδελφές, Μυρτώ και Γιούλικα» ανεβαίνει στο Iδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία του ίδιου. Παίζουν οι Μυρτώ Αλικάκη και Γιούλικα Σκαφιδά. Στις 8.30 μ.μ., Πειραιώς 206.

Ο τραγουδοποιός Γιάννης Αδάμος ανεβαίνει στη σκηνή του Faust για μια συναυλία με κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο «Κόσμε γλέντα», επιλογές από τη δισκογραφία του και διασκευές σε παραδοσιακά τραγούδια. Στις 9 μ.μ., Αθηναΐδος 12 και Καλαμιώτου.

Με αφορμή την επέτειο του πογκρόμ κατά των αναπήρων στις 30 Νοεμβρίου 1943, η Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων «Μηδενική Ανοχή» παρουσιάζει στο Iδρυμα Ευγενίδου το βιβλίο του Φρίξου Β. Θεοφανίδη, «Ανάπηροι, οι πρωτοπόροι της λεφτεριάς». Συντονίζουν μέλη της Κίνησης και ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης. Στις 7 μ.μ., Συγγρού 387.

Η έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Πολυχρόνου «Αρμογές» εγκαινιάζεται στην γκαλερί «7». Στις 7 μ.μ. Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή