Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο του Γιώργου Κυριακόπουλου «Η αρχαιολογία του χτες» (εκδ. Ποταμός) παρουσιάζεται στην ΠΥΡΝΑ (Κοκκιναρά 43, Κηφισιά), στις 6.30 μ.μ., από τον συγγραφέα και την εκδότρια Αναστασία Λαμπρία.

Η γκαλερί Αλμα (Υψηλάντου 24, Κολωνάκι) παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «Το ’21 των Φίλων», σε επιμέλεια του Μιχάλη Μανουσάκη. Από τις 4 μ.μ. Εως 15 Ιανουαρίου.

Οι «Παίχτες» του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή, ανεβαίνουν στη σκηνή της Κιβωτού (Πειραιώς 115) στις 9 μ.μ.

H Μαρία Ναυπλιώτου ενσαρκώνει την Ελληνίδα ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας στην παράσταση «Master Class», σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) και ώρα 8.30 μ.μ.

Το indie μουσικό συγκρότημα Motorama από τη Ρωσία εμφανίζεται απόψε στο Gagarin 205 (λεωφόρος Λιοσίων 205) στις 8 μ.μ.

Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Απ’ τη μεριά των σοφών και των τρελών: Αφιέρωμα στον Θεόφιλο Χατζημιχαήλ» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στις 8 μ.μ. Επιμέλεια: Ιρις Κρητικού.

Ο «Ποπολάρος» του Γρηγορίου Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης (Φρυνίχου 14) από αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.

Το βιβλίο του Μπένη Νατάν «Το μέλλον του ήταν στο παρελθόν του» (εκδ. Αλεξάνδρεια) παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο Public café Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Μαριαλένα Σπυροπούλου, Ελενα Χουζούρη, Χρήστος Λάζος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή