Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή για το θέατρο του Θανάση Τριαρίδη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Πορεία, με ένα καστ 18 ηθοποιών και μουσικών. Τρικόρφων 3-5, Αθήνα.

Ο εικαστικός και ομότιμος καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, Μιχάλης Μανουσάκης, οργανώνει στην γκαλερί ΑΛΜΑ την ομαδική εικαστική έκθεση «Το ’21 των Φίλων» με τη συμμετοχή εννέα Ελλήνων καλλιτεχνών. Εως τις 15 Ιανουαρίου 2022. Υψηλάντου 24, Αθήνα.

Το έργο του Βαγγέλη Δουκουτσέλη «Lamington», μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου.

Οι «Τιτάνες» του Ευριπίδη Λασκαρίδη, παράσταση – φόρος τιμής σε κάθε αποτυχημένη προσπάθεια να καταλάβουμε, φιλοξενείται έως τις 12 Δεκεμβρίου στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107.

Ο Γιώργος Νταλάρας δίνει στο Christmas Theater μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες. Προσκαλεί φίλους από τον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τους οποίους συναντιέται εντός κι εκτός σκηνής. Στις 9 μ.μ., Λεωφ. Βεΐκου.

Ο Χρήστος Δάντης θα συναντήσει απόψε τον Σωτήρη Σωτηρίου για ένα live στο HolyWood Stage με παλιές και νέες επιτυχίες, καθώς και γνωστά τραγούδια από το διεθνές ροκ ρεπερτόριο και όχι μόνο. Στις 10 μ.μ., Λεωφ. Βουλιαγμένης 289.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή