Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρες Ρωσίας στην Ελλάδα θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο το κοινού Ετους Ιστορίας Ελλάδας – Ρωσίας το 2021. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου το περίφημο συγκρότημα Ελεύθεροι Κοζάκοι του Κουμπάν, σε μια εντυπωσιακή συναυλία με περισσότερους από εκατό μουσικούς και χορευτές. Στις 8 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Ο μαέστρος Russell McGregor και οι σολίστ της ορχήστρας Johann Strauss Ensemble παρουσιάζουν έργα του Γιόχαν Στράους σε δύο συναυλίες, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη 2021, η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών καλεί το κοινό σε ένα πολυπολιτισμικό, διήμερο φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο. Στον υπαίθριο χώρο της Αγοράς σήμερα και αύριο. Κυψέλη.

Η «Αιολική γη» του Ηλία Βενέζη, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, παρουσιάζεται στο Εθνικό Θέατρο. Παίζουν οι: Αλίκη Αλεξανδράκη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μαρία Δελετζέ, Κωστής Καλλιβρετάκης κ.ά. Πανεπιστημίου 48.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στήνει φέτος τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του, αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική εκπομπή του, το «Μουσικό κουτί». Τον συνοδεύουν η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης & οι Ευγενείς Αλήτες. Λεωφ. Συγγρού 143.

Ο Μύρωνας Στρατής και η Μιρέλα Πάχου εμφανίζονται στον Σταυρό του Νότου-Plus με ένα playlist με διασκευές αγαπημένων ποπ και ροκ κομματιών. Φραντζή και Θαρύπου 35.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή