Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη στην ομώνυμη κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία του Φρανκ Κάπρα, η παράσταση «Μια υπέροχη ζωή» ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού. Ερμηνεύουν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Ψαρράς, Νάντια Κοντογεώργη, Γιώργος Γλάστρας, Αγγελος Μπούρας και Θεοδοσία Σαββάκη. Στις 8 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η Αφεντούλα Ραζέλη, ο νεαρός Γιώργος Ζαμπέτας και ο ράπερ Restelio παρουσιάζουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα το μουσικό αφιέρωμα «Οταν η Βίκυ Μοσχολιού συνάντησε τον Γιώργο Ζαμπέτα». Στις 9.30 μ.μ. Κιάφας 13.

Η κωμωδία «Το ψέμα», του πολυβραβευμένου Γάλλου συγγραφέα Φλοριάν Ζελέρ, συνεχίζεται στο θέατρο Αλεξάνδρεια, σε σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά. Παίζουν οι Βασίλης Βλάχος, Κάτια Σπερελάκη, Αλίκη Αβδελοπούλου και Κώστας Τσάχρας. Στις 8.30 μ.μ., Σπάρτης 14.

Περίεργες ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Opera Chaotique και τα ταξίδια τους, καθώς και τραγούδια δικά του και άλλων, περιλαμβάνει το κωμικό καμπαρέ «The Origins Story» που παρουσιάζει ο «Τένορμαν» (Γιώργος Τζιουβάρας) στο Faust. Στις 9 μ.μ., Kαλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12.

Το έργο της Σάρα Κέιν «Φαίδρας έρως» επιστρέφει σήμερα και αύριο στο θέατρο Σφενδόνη, σε σκηνοθεσία της Αντζελας Μπρούσκου. Παίζουν οι Παρθενόπη Μπουζούρη, Τζέο Πακίτσας, Τσιμάρας Τζανάτος και Νατάσα Εξηνταβελώνη. Στις 9 μ.μ., Μακρή 4.

Οι Lost Bodies ανεβαίνουν στη σκηνή του Ιλιον Plus για μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης και με χαρακτηριστικά «προρεβεγιόν». Στις 9.30 μ.μ., Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή