Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ταινία του Αργεντινού σκηνοθέτη Μαριάνο Πενσότι σε παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο «The Audience» κάνει πρεμιέρα στο OnassisChannel, με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων ηθοποιών, και το βλέμμα στραμμένο στα Εξάρχεια, τον πυρήνα της πόλης. Προβάλλεται στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση. Από 9/1, στις 9 μ.μ. Διαθέσιμη έως 16/1.

Η ομάδα GAFF μεταφέρει στη σκηνή την κωμωδία του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» σε σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη, και ερμηνείες από τους Ιωσήφ Ιωσηφίδη, Σοφία Καραγιάννη, Κωνσταντίνο Πασσά κ.ά. 8 και 9/1 στις 9.15 μ.μ. Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Κεραμεικός.

Με μία επιπλέον παράσταση για όσους δεν πρόλαβαν ολοκληρώνεται η παρουσίαση από το Θέατρο Τέχνης του έργου CRY της Λένας Κιτσοπούλου. Δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Γενεύη σε παραγωγή του Théâtre Saint-Gervais και στη νέα εκδοχή του συμμετέχει και ο Νίκος Καραθάνος. Σκηνοθεσία: Λένα Κιτσοπούλου 8-9/1, στις 8 μ.μ., Φρυνίχου 14.

Την πρώτη ατομική έκθεση του Γιάννη Μακρίδη, με τίτλο «Χώμα, Νερό, Αέρας, Φωτιά», παρουσιάζει η γκαλερί «7» σε επιμέλεια του Ανδρέα Ιωαννίδη. Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζει σε έναν νέο χώρο, με νέα μπάντα, τα καινούργια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό, αλλά και με τα μέχρι στιγμής αγαπημένα. 8/1 και κάθε Σάββατο έως τα τέλη Ιανουαρίου. Studio Asomaton, Ωγύγου 13.

Ξεκινούν από σήμερα πάλι οι παραστάσεις του νέου έργου της Αγγελικής Δαρλάση για παιδιά με τίτλο «Πέφτει χιόνι και είναι ροζ» – γραμμένο ειδικά για τις Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Στις 3 μ.μ. και 7 μ.μ., λεωφ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή