Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τοπία μεγάλης κλίμακας, με εκτυφλωτικά και λαμπερά χρώματα, που δημιουργούν μια αίσθηση ονείρου και αναμονής, περιλαμβάνει η ατομική έκθεση της Εύης Ζαμπέλη, με τίτλο «Τι συνέβη άραγε;», που εγκαινιάζεται στον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ. Στις 6 μ.μ., Ακαδημίας 6.

Το έργο του Μπερνάρ Μαρί Κολτές «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων» ανεβαίνει στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου. Παίζουν οι Δημήτρης Ραφαήλος, Σαμουήλ Ακίνολα, Ντόρα Μακρυγιάννη και Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης. Στις 9 μ.μ., Ακαδημίας 3.

Φωτογραφίες του Σπύρου Πολυτάρχου και του Γιάννη Ζήση παρουσιάζονται στην ενδέκατη έκθεση της ετήσιας σειράς «Φωτογραφικά Ζεύγη», που διοργανώνουν το σωματείο «Φωτογραφικός Κύκλος» και η Ελληνοαμερικανική Ενωση σε επιμέλεια του Πλάτωνα Ριβέλλη. Από τις 12, Μασσαλίας 22.

Την κινηματογραφική πορεία, τις ερμηνείες στο θέατρο, αλλά και την αγωνιστική και κοινοβουλευτική δράση της Μελίνας Μερκούρη σκιαγραφεί η έκθεση «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» που παρουσιάζεται στην Τεχνόπολη σε επιμέλεια του Νικόλαου Καλτσά. Από τις 11 π.μ., Πειραιώς 100.

Το πρώτο θεατρικό έργο της Ηρώς Μπέζου, «Οι ναυαγοί», συνεχίζεται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσία της συγγραφέως και του Γιάννη Παπαδόπουλου. Παίζουν οι Σοφία Κόκκαλη, Γιάννος Περλέγκας και Μιχάλης Τιτόπουλος. Στις 9 μ.μ., Πεσμαζόγλου 5.

H παράσταση «This is not Romeo & Juliet», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Πορεία. Παίζουν η Σίσσυ Τουμάση και ο σκηνοθέτης. Στις 9 μ.μ., Τρικόρφων 3-5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή