Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Zωγραφικά έργα, γλυπτά και graffiti με θέμα τη μυθολογία στη σύγχρονη εποχή παρουσιάζει ο street artist με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο The Krah, στην ατομική του έκθεση «Old Versus New» που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Art Appel.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Zωγραφικά έργα, γλυπτά και graffiti με θέμα τη μυθολογία στη σύγχρονη εποχή παρουσιάζει ο street artist με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο The Krah, στην ατομική του έκθεση «Old Versus New» που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Art Appel. Από τις 6 μ.μ., Νεοφύτου Βάμβα 5.

Το έργο της Ανθής Τσιρούκη «Labor» παρουσιάζεται στο Θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Εμιλυς Λοΐζου. Παίζουν οι Στέλιος Μάινας, Ιωάννα Παππά και Ορέστης Χαλκιάς. Στις 9 μ.μ., Τρικόρφων 3-5.

Η Ινδή δεξιοτέχνης του σιτάρ Ρέσμα Σριβαστάβα ανεβαίνει στη σκηνή του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός για ένα ρεσιτάλ ινδικής κλασικής μουσικής. Στις 8.30 μ.μ., Καρύτση 8.

Βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Γκόγκολ, η παράσταση της ομάδας Gaff «Το ημερολόγιο ενός τρελού» κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Επί Κολωνώ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά. Ερμηνεύει ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης. Στις 9.15 μ.μ., Ναυπλίου 12.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, το Ινστιτούτο Γκαίτε προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Ο Αντιφρονούντας» του Μπράιαν Φόγκελ, με θέμα τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι. Ακολουθεί συζήτηση ανάμεσα στους δημοσιογράφους Γιώργο Αυγερόπουλο και Σταύρο Μαλιχούδη. Στις 6 μ.μ., Ομήρου 14-16.

Επιστρέφει απόψε, και για άλλα δύο βράδια, στο Θέατρο Τέχνης, η παράσταση «Μαρίκα Νίνου – Σαν άστρο», σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη και με τις ερμηνείες των Ευγενίας Αποστόλου, Βερόνικας Δαβάκη, Δημήτρη Μαγγίνα, Γιάννου Περλέγκα και Μάνου Στεφανάκη. Στις 8.30 μ.μ., Φρυνίχου 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή