Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του προγράμματός του για την προβολή της ελληνικής ναΐφ ζωγραφικής, το Iδρυμα Μιχελή εγκαινιάζει μια αναδρομική έκθεση της Αναστασίας Αρχοντή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου. Στις 7 μ.μ., Βασ. Σοφίας 79.

Οι Usurum υποδέχονται το κοινό τους στο Fuzz, για μια συναυλία με τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους και από την επερχόμενη δουλειά τους. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς και Πατριάρχου Ιωακείμ 1.

Χάρτες που έχουν υποστεί δημιουργικές παρεμβάσεις, σύγχρονα έργα τέχνης αλλά και διάφορα αντικείμενα επιφορτισμένα με προσωπικές αναμνήσεις περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση «Χαρτογραφώντας τη μνήμη» που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Alibi. Στις 7 μ.μ., Σαρρή 12.

Η σκοτεινή κωμωδία της Ευαγγελίας Γατσωτή «Νυχιάνγκ» ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Πορεία από αύριο, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου. Ερμηνεύουν οι Αλεξία Καλτσίκη και Θάλεια Σταματέλου. Στις 9 μ.μ., Τρικόρφων 3-5.

Διεθνές συμπόσιο με τίτλο «New Old Properties», στο οποίο επιστήμονες, καλλιτέχνες και ακτιβιστές συζητούν κατά πόσον είναι εφικτό να ξεφύγουν οι κοινωνίες από τη σύγχρονη λογική της ιδιοκτησίας, διοργανώνει σήμερα και αύριο το Ινστιτούτο Γκαίτε. Από τις 10 π.μ., Ομήρου 14-16.

Η ατομική έκθεση της Aννας Μαρίας Τσακάλη με τίτλο «Τέσσερις Εποχές» και με έργα στα οποία τα λουλούδια προσφέρουν μια σύγχρονη ανατομία της ανθρώπινης ψυχής, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Καλφαγιάν. Στις 6 μ.μ., Χάρητος 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή