Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (02/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (02/08)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ατομική έκθεση του Γιάννη Αδαμάκη με τίτλο «Deliberately Innocent» και με έργα στα οποία ο καλλιτέχνης επιχειρεί να απεικονίσει τα παράλληλα γεγονότα, τις παράλληλες αναγνώσεις που συνοδεύουν ένα παιδικό παιχνίδι, εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης «Αντί», στην Αντίπαρο. Στις 7 μ.μ., Κάστρο Αντιπάρου.

Στο πλαίσιο του «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», η παράσταση για παιδιά και εφήβους «Camp 22», σε έρευνα και σκηνοθεσία των Κατερίνας Αλεξάκη και Μαριλένας Τριανταφυλλίδου, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στα Βυζαντινά Τείχη Δράμας. Στις 9 μ.μ., Στουρνάρα 15.

Η οπτικοακουστική εγκατάσταση των Σταύρου Γασπαράτου και Λαρς Τζαν με τίτλο «Lapse», που τοποθετεί τον θεατή εντός ενός ποιητικού ηχοτοπίου της αστικής ζωής, παρουσιάζεται στο Αριστερό Παρασκήνιο της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος, στο ΚΠΙΣΝ. Από τις 6 μ.μ., Συγγρού 364.

Συνεχίζοντας για δεύτερο καλοκαίρι τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, ο «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου παρουσιάζεται από το θέατρο Πορεία και το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στο θέατρο ΕΗΜ-Φρόντζου στα Ιωάννινα. Σκηνοθετεί ο Αρης Μπινιάρης. Ερμηνεύουν οι Γιάννης Στάνκογλου, Ιωάννης Παπαζήσης, Νάνσυ Μπούκλη κ.ά. Στις 9.30 μ.μ., λόφος Αγίας Τριάδας.

Η δραματοποιημένη μουσικοχορευτική παράσταση «Ενθύμιον Σμύρνης», με την ορχήστρα και τη χορωδία «Ιωνία», με τα χορευτικά συγκροτήματα «Ανατολική Ρωμυλία», «Χοροστάτες», και «Αλησμόνητες Πατρίδες», και με ερμηνευτές τους Σοφία Παπάζογλου και Θοδωρή Κοτονιά, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Στις 9 μ.μ., Αρχαιολογικός Χώρος Δίου.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (02/08)-1
Εκθεση του Γιάννη Αδαμάκη στην αίθουσα τέχνης «Αντί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή