Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (04/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (04/08)

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ιδρυμα Schwarz σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει από σήμερα έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Art Space Pythagorion την έκθεση «Handmade: Οι κοινωνικές διαστάσεις της χειροτεχνίας», σε επιμέλεια Κατερίνας Γρέγου. Εγκαίνια στις 8 μ.μ., Πυθαγόρειο Σάμου.

(…) Η επιθεώρηση της Δήμητρας Πα-παδοπούλου «Τι ζούμε ρε», μια κωμική ανασκόπηση της σύγχρονης καθημερινότητας, ανεβαίνει από σήμερα στο θέατρο Αλσος. Παίζουν οι Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Πάνος Μουζουράκης κ.ά. Στις 8.30 μ.μ., Ευελπίδων 4.

(…) Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας του Γιάννη Τζώρτζη «Natura transita/Φύση σε μετάβαση», στην γκαλερί Follow Your Art στα Κύθηρα. Από τις 8 μ.μ., Καψάλι Κυθήρων.

Με τη μουσική παράσταση «Acoustic» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ξεκινάει απόψε ο δεύτερος κύκλος του Φεστιβάλ Δελφών «Το λάλον ύδωρ». Την ερμηνεύτρια πλαισιώνουν οι μουσικοί Θωμάς Κωνσταντίνου, Γιάννης Κυριμκυρίδης και Γιάννης Πλαγιαννάκος. Στις 9 μ.μ., προβλήτα Ερατεινής.

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση «Υμνος εις την Ελευθερία», σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου. Ερμηνεύει η Ηωάννα Σπανού. Στις 9 μ.μ., Πυργί Χίου.

Ενα αφιέρωμα στον 93χρονο τραγουδιστή της τζαζ Τόνι Μπένετ παρουσιάζουν στο café του Νομισματικού Μουσείου ο Αλέξανδρος Αφόλτερ και το κουαρτέτο του. Στις 9 μ.μ., Πανεπιστημίου 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή