Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (09/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (09/08)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με επόμενο σταθμό της το Αίγιο, όπου θα εμφανιστεί απόψε για μια συναυλία στο θέατρο «Γ. Παππάς». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει φέτος μαζί της νέα μπάντα, καθώς και τα καινούργια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη. Στις 9 μ.μ.

Η Σοφία Σαββίδου ερμηνεύει την «Ισμήνη» του Γιάννη Ρίτσου στο θέατρο Παραμυθίας, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Χρήστου Πουσίνη. Το υπέροχο ποίημα του Ρίτσου πάνω στην επιβολή της εξουσίας και στο πένθος ζωντανεύει στη σκηνή. Παραμυθίας και Μυκάλης, Κεραμεικός. Στις 9 μ.μ.

Η «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, στη σκηνοθετική ερμηνεία του Γιώργου Λύρα, παρουσιάζεται απόψε στο θέατρο Κάστρου Καλαμάτας. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναλαμβάνουν τους ρόλους της Ηλέκτρας και του Ορέστη αντίστοιχα, ενώ παίζουν ακόμη οι Γιώργος Κωνσταντίνου, Σπύρος Κυριαζόπουλος, Ιωάννα Μαυρέα, Γιώργος Δεπάστας κ.ά. Στις 9.30 μ.μ.

Η «Μήδεια» του Ευριπίδη, όπως τη φαντάστηκαν και τη διασκεύασαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας, με την Αθηνά Μαξίμου στον ομώνυμο ρόλο, φτάνει στο θέατρο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη. Ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Αναστάσης Ροϊλός αναλαμβάνουν τους άλλους δύο βασικούς ρόλους του έργου, ενώ στις κορυφαίες του χορού βρίσκουμε τη Γιώτα Νέγκα και τη Μυρτώ Αλικάκη. Στις 9 μ.μ.

Ο Γιάννης Κότσιρας εμφανίζεται απόψε στη θεατρική σκηνή Ακόντισμα, στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας. Ο δημοφιλής ερμηνευτής φέρνει μαζί του όλα τα αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, καθώς και νεότερα κομμάτια. Στις 9.30 μ.μ.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (09/08)-1
Αιμίλιος Χειλάκης και Γιώτα Νέγκα πρωταγωνιστούν στη «Μήδεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή