Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (12/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (12/08)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ηλιδας» παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα με διασκευές έργων γνωστών Ελλήνων συνθετών στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας. Είσοδος ελεύθερη. Ωρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την αυγουστιάτικη πανσέληνο, σήμερα Παρασκευή, με ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, μουσική κινηματογράφου και γνωστές ξένες μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, στον προαύλιο χώρο του, στις 9 μ.μ. Tο μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 το βράδυ.

Την παράσταση «As Above So Below» παρουσιάζει η χορογράφος Αποστολία Παπαδαμάκη στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού των Καβείρων στη Λήμνο. Συμμετέχουν οι ερμηνεύτριες Σαβίνα Γιαννάτου και Μαρία Παπαγεωργίου, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και έξι επαγγελματίες χορευτές.

Η όπερα του Μότσαρτ «Οι γάμοι του Φίγκαρο» παρουσιάζεται από το Λυρικό Θέατρο Κρήτης, αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου, στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις. Ωρα έναρξης: 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

H «Ελένη» του Ευριπίδη, η μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου σήμερα και αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ. Πρωταγωνιστούν οι Εμιλυ Κολιανδρή, Θέμης Πάνου, Αγορίτσα Οικονόμου, Γιώργος Καύκας, Εφη Σταμούλη κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή