Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (07/10)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (07/10)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού φιλοξενεί μια συναυλία – αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό. Ερμηνεύει η Τάνια Τσανακλίδου. Στις 9 μ.μ.

Η δημοσιογράφος Μάρω Βασιλειάδου παρουσιάζει την εικονογραφημένη βιογραφία για παιδιά και νέους «Ελευθέριος Βενιζέλος, ακολουθώντας τα βήματά του στην Ιστορία» (εκδ. Διόπτρα). Για το βιβλίο μιλούν οι Κωστής Γκοτσίνας, Γιώργος Κουκουράκης, Πολυχρόνης Κουτσάκης. Στις 7 μ.μ., στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», Xανιά.

Ο Κουβανός μπασίστας, συνθέτης και ποιητής Γιόελ Σότο και το Beyond Clave Project, με τη σύμπραξη των Κωστή Χριστοδούλου στο πιάνο και Σωτήρη Ντούβα στα ντραμς, έρχονται απόψε στο Jazzét Music Hall. Στις 9.30 μ.μ., Στρ. Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι.

Εικαστικοί και συγγραφείς παρουσιάζουν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου την ομαδική έκθεση «Women Move: Real & Imaginary Encounters» στον χώρο τέχνης Noucmas, Κάσου 3.

Μια βραδιά αφιερωμένη στο χιπ χοπ με τους Νέγρο του Μοριά, Moose, Ofili και Kareem φιλοξενείται απόψε στο ΚΠΙΣΝ και στο «Music Escapades: In Orbit v.3». Στις 8 μ.μ., Θόλος του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα.

Ο Ελληνοβρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός D3lta έρχεται για πρώτη φορά ώστε να παρουσιάσει ένα live γεμάτο νέα τραγούδια και ιδιαίτερες διασκευές. Στις 10 μ.μ., Faust – Bar Theatre Arts, Αθηναΐδος 12, Αθήνα.

H κωμωδία του Μάικλ Φρέιν «Το σώσε», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ανεβαίνει στις 9 μ.μ. στο Παλλάς, Βουκουρεστίου 3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή